Om

Arcus förlag startades 1993 av Arken ekonomisk förening som ville ha ”ett ben till att stå på” efter att ha drivit Arken bokhandel i Lund sedan 70-talet. Sedan sommaren 2014 ägs förlaget av NOAK AB som också driver Arken bokhandel och Gospelbutiken i Uppsala.

Vår utgivning utgår i stor utsträckning från de behov som finns i bokhandeln, med sin inriktning på kyrka och teologi. Eftersom vi är belägna i Lund har flera av våra böcker ofta någon lundaanknytning, om de inte t o m är rena lundaböcker. På senare tid har det också letat sig in några barnböcker, främst för att vi sett ett behov av detta i bokhandeln.

Här kan du läsa om våra böcker och våra författare. Under åren har vi gett ut en hel del spännande böcker med spännande, och en hel del namnkunniga, författare, vilket gör att vi har en lång back list.  Sedan omstarten sommaren 2016 har vi också en del nyheter, och mer är på gång – vi hoppas något ska passa dig.

Våra böcker kan du läsa om här, men du köper dem i bokhandeln. Under länken KÖP VÅRA BÖCKER kan du få tips om var de finns.

Blogga med WordPress.com.

Upp ↑